TESTIMONI MASALAH RUMAH TANGGA

Masalah rumah tangga merupakan sesuatu yang kerap kami terima. Alhamdulillah, ramai yang berjaya memulihkan semula hubungan dengan pasangan. Bagi anda di luar sana, jangan terus biarkan masalah rumah tangga membelenggu anda.

Penyelesaian masalah melalui kaedah tradisional mungkin sudah semakin dilupakan. Malah ada yang sukar mempercayainya kerana adakalanya tidak boleh dijelaskan melalui logik akal.

Tetapi percayalah, setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya. Ada yang memerlukan kaedah moden, tetapi ada yang hanya boleh diselesaikan melalui kaedah tradisional.

Sebagai pihak yang mengamalkan kaedah tradisional, kami jarang meminta atau mengambil testimoni dari pelanggan atas faktor privasi.  Kami juga tidak mahu menggunakan testimoni untuk memperdaya pelanggan. Ini kerana, semua kejayaan adalah di atas kehendakNya.

Kali ini kami kongsikan sedikit testimoni pelanggan yang telah berjaya menyelesaikan masalah mereka melalui kaedah rawatan kami. Mungkin anda boleh menilainya sendiri, adakah rawatan tradisional sesuai dan berkesan untuk masalah anda…

Suami ambil anak

masalah rumah tangga

Selisih faham & suami panas baran

Suami garang & curang

Mahu hubungan yang lebih serius

Pelanggan bukan Islam

HUBUNGI KAMI

019-3280707 (HOTLINE)

Nak Whatsapp dulu? Klik sini >>>> www.wasap.my/60193280707

Pusat Perubatan Tradisional Al-Hikmah
No. 23, Tingkat 1, Jalan Kampung Pandan, Kampung Pandan, 55100 Kuala Lumpur.
(Berdekatan Sek. Men. Aminuddin Baki & Kelab Belia dan Sukan Kg Pandan. Bersebelahan Stesen Minyak Petronas)

“SILA BUAT TEMUJANJI SEBELUM DATANG”